Od 20. do 25 rujna tečaj ayurvedskog kuhanja u Beretincu

D.P./Varaždinske vijesti | 12.9.2016. u 12:17h | Objavljeno u Društvo

Učiteljica ayurvedskog kuhanja iz Indije Kaushani Desai po drugi put dolazi u Hrvatsku i održat će od 20. do 25 rujna tečaj ayurvedskog kuhanja u SATTVA – centru zdravlja i sreće u Beretincu kraj Varaždina

- Ayurvedski način kuhanja je prirodan način pripreme hrane pri kojem se na umu drže individualne prehrambene potrebe vezane za različite tjelesne tipove. Većina zdravstvenih problema je uzrokovana nepravilnom prehranom pa ih možemo izbjeći vodeći se osnovnim principima ayurvede i pazeći što unosimo u naš organizam. Osim toga, ayurveda dijeli hranu na tri kategorije – satvičnu, rađastičnu i tamastičnu koje onda imaju različite utjecaje na tijelo i na um, opuštaju nas, čine nas napetima ili tromima - pojašnjavaju organizatori tečaja.

Više informacija o prijavi možete dobiti na e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci