Objavljen poziv za izbor članova Savjeta mladih Varaždinske županije Foto: ilustracija / Pixabay

Objavljen poziv za izbor članova Savjeta mladih Varaždinske županije

Varaždinske vijesti | 14.2.2018. u 11:44h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska županija objavila je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Varaždinske županije.

Za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Varaždinske županije mogu se birati osobe u dobi od navršenih 15 do navršenih 30 godina života s prebivalištem ili boravištem na području Varaždinske županije. Savjet mladih Varaždinske županije ima 11 članova koje bira Županijska skupština na vrijeme od 3 godine.

Kandidate za članove i zamjenike članova mogu predložiti udruge koje su opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija, te neformalne skupine mladih od najmanje 50 mladih.

Obrazložene prijedloge u pisanom obliku treba dostaviti Komisiji za izbor i imenovanja Županijske skupštine, na adresu: Varaždinska županija, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin, u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva s naznakom: "za Savjet mladih".

Detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici Varaždinske županije.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci