O čijoj to ljubavi i danas svjedoči "Drvo ljubavi"?

vv | 4.4.2024. u 13:31h | Objavljeno u Društvo

Osim što su pozvali građane da na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. šalju svoje prijedloge za izbor Stabla godine 2024., okupljeni predstavnici Grada Varaždina i Parkova uputili su i jedan poseban poziv, i to paru, koji je zaslužan za to što je u šetalištu Vatroslava Jagića, najljepšem varaždinskom parku, posađena crvenolisna šljiva.

-To je stablo koje posebno vole djelatnici Parkova. Zovemo ga drvo ljubavi. Naime, prije otprilike deset godina, jedan zaljubljeni par studenata, koji su studirali u Varaždinu, posadili su ovo stablo u čast njihove ljubavi, uz pomoć naših djelatnika, rekla je Jelena Sekelj, direktorica Parkova.

Upravo je spomenuti par pozvan da se javi Parkovima, ako se prepoznaju u priči. jer njihovo drvo raste i dalje, a s vremenom je postalo omiljeno među djelatnicima Parkova, simbol poduzeća kao ključnog dijela grada i svakodnevnog života, podsjetnik da svako stablo tiho svjedoči o najdragocjenijim, ali i najizazovnijim životnim trenucima.