Na vrijeme nabavite ulaznice za nuArs Session u sinagogi, broj mjesta ograničen Foto: Neven Jurković/FB

Na vrijeme nabavite ulaznice za nuArs Session u sinagogi, broj mjesta ograničen

N.L./VV | 13.10.2016. u 09:30h | Objavljeno u Društvo

NuArs Session No.1. sljedeći je audiovizualni događaj koji priprema nuSynergetic Orchestra, koji je nastao kao dio nuArs vizije o suradnji pojedinaca potaknutih glazbom ili nekom drugom umjetnošću, a u organizaciji im je ovaj put pomogla Udruga mladih V.U.K.

Nastup u Varteksovom pogonu mnogi su proglasili jednim od top varaždinskih kulturnih događaja te godine, a novi nastup bit će u varaždinskoj sinagogi 2. i 3. studenoga.

Zbog ograničenog broja mjesta izvodimo isti koncert u dva dana. Odaberite srijedu ili četvrtak - mladi do 25 godina mogu nabaviti ulaznicu za 40 kuna. Za one starije od 25 godina dostupna je ulaznica po 60 kuna u ograničenim količinama od 50 komada za svaki dan, nakon čega će se ulaznice moći nabaviti po cijeni od 80 kuna. Broj mjesta je ograničen na 150 po danu, stoga požurite i na vrijeme kupite svoju ulaznicu – objavili su na svojoj FB stranici.

Osim online, ulaznice možete kupiti i na Entrio prodajnom mjestu u Varaždinu, i to u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu.

Video sadržaj