Novo dječje igralište u gradu Varaždinu iza Sportske dvorane Graberje

VV | 12.5.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Gradska tvrtka Parkovi d.d. završava s radovima na postavljanju još jednog novog dječjeg igrališta u gradu Varaždinu koje se nalazi u parku iza Sportske dvorane Graberje. Vrijedni djelatnici Parkova istovremeno postavljaju nova igrala na tri lokacije, a direktor Alen Runac obišao je radove kako bi se uvjerio da je sve spremno i sigurno za male Varaždinke i Varaždince.  

- Nakon puno godina u Graberju montiramo novo dječje igralište, na jednoj od najljepših lokacija u Varaždinu, odvojeno od prometa i pod krošnjama drveća. Igralište će biti prilagođeno djeci svih dobnih skupina, od vrtićaraca do školaraca. Potaknuti situacijom s pandemijom koja je uvelike utjecala na to da naša djeca puno vremena provode u zatvorenim prostorima, želimo im omogućiti da više budu vani, na zraku, u igri. Kao kineziolog i sportaš svjestan sam važnosti fizičke aktivnosti za djecu, koja je također bila ograničena i ograničena je još uvijek važećim epidemiološkim mjerama. Siguran sam da će ovakva igrališta u našim mjesnim odborima probuditi želju djece i roditelja da provode vrijeme na otvorenom. U užurbanoj svakodnevici, roditeljima je najlakše kad su im dostupna barem dječja igrališta, ako nemaju vremena otići negdje dalje u prirodu. Djeca se ovdje druže, socijaliziraju, sklapaju prijateljstva. Meni osobno to je izrazito važno  - rekao je Alen Runac.

Djelatnici gradske tvrtke Parkovi svakodnevno brinu o čak 52 dječja igrališta na području grada Varaždina, kontinuirano ih nadograđuju novim igralima i mijenjaju elemente koji su uništeni, obilaze igrališta i provjeravaju njihovu sigurnost.

- Molimo naše građane da nam dojave ako uoče bilo kakvu štetu nastalu na dječjim igralištima u Varaždinu jer djelatnici tvrtke Parkovi istu će odmah sanirati - poručuju iz Parkova.

2.jpg

3.jpg

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci