Novi video klip Crne kronike s proračunskog albuma "Drž'te glavu iznad vode“ Foto: Ilustracija

Novi video klip Crne kronike s proračunskog albuma "Drž'te glavu iznad vode“

vv | 29.8.2020. u 20:35h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski punk rock sastav Crna kronika objavio je novi video klip za još jednu stvar sa svog prvog albuma snimljenog nakon četiri desetljeća svirke s većim ili manjim prekidima.

Povratak punk rock grupe Crna Kronika na hrvatsko i regionalno tržište obilježen je izlaskom prvog albuma ''Drž'te glavu iznad vode''. Album su dosad predstavili trima singlovima 'Drži ritam', 'Politika' i 'Irska', a predstavljene pjesme već se naveliko vrte po radijskim postajama diljem zemlje i regije.

Četvrtim singlom 'Znam kako se zoveš' nastavljaju promociju albuma – u eter stiže još jedna žestoka ''rokerica'', no ovog puta lišena socijalnih i društvenih propitkivanja. Crna Kronika ovog puta pjeva o ''jednostavnoj i daleko lakšoj temi'' – ljubavi. No, bez obzira na netipičnu temu, Crna Kronika i dalje ostaje dosljedna svojem prepoznatljivom čvrstom zvuku.

Singl i cijeli album snimljeni su u studiju Road Production – Ljutomer, miksan je u Zagrebu – Dražen Gavrilović @ Pod.Room Studio, a mastering je napravljen u Njemačkoj u studiju Saša Novak OHHO Mastering.

Na albumu Crne  kronike gotovo proročanskog naziva „Drž'e glavu iznad vode“ nalazi se i pjesma Znam kako se zoveš, a kako zvuči te izgleda pogledajte na YouTubeu

Označeno u
Video sadržaj