Novi termin biciklijade "Med skrajski bregi" je 30. rujna Foto: ilustracija

Novi termin biciklijade "Med skrajski bregi" je 30. rujna

Varaždinske vijesti | 27.9.2018. u 10:59h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organizira tradicionalnu, sedmu po redu biciklijadu "Med skrajski bregi" u nedjelju 30. rujna, s početkom u 14 sati. Podsjetimo, biciklijada se trebala održati 2. rujna, ali je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Prijave za biciklijadu primat će se na parkiralištu nove škole u Salinovcu, od 13 do 13:45 sati, a s obzirom da su za 120 sudionika osigurani topli obrok i majica bicilkijade, organizatori mole sudionike da na prijavu dođu što ranije.

Ruta biciklijade je sljedeća: Salinovec – Margečan – Podevčevo – Pece - Stažnjevec – Salinovec, u dužini od 35 kilometara, s oko dva sata vožnje te malim odmorom kod Josipa Ostroškog iz Podevčeva koji ima mlin na vodu i hidroelektranu.

Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Ujedno se mole volonteri koji bi htjeli pomoći u organizaciji biciklijade da se jave tajniku DŠR-a Salinovec Stjepanu Četrteku (mob: 0915883857, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).