Nina Begičević Ređep nova dekanica FOI-ja! Foto: FOI

Nina Begičević Ređep nova dekanica FOI-ja!

IHR/Varaždinske vijesti | 16.4.2019. u 13:30h | Objavljeno u Društvo

Izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep danas je na Fakultetu organizacije i informatike s ukupno 58 glasova (83 posto) izabrana za novu dekanicu FOI-ja u sljedećem mandatu u trajanju od dvije godine.

Mandat nove dekanice započinje u listopadu 2019. godine, s početkom nove akademske godine 2019./2020.

Nina Begičević Ređep rođena je 1980. godine u Varaždinu. Diplomirala je na Fakultetu organizacije i informatike 2003. godine, a dvije godine kasnije na FOI-ju završava poslijediplomski znanstveni magistarski studij "Menadžment poslovnih sustava". Bila je i stipendistica američke Vlade i usavršavala se na Sveučilištu u Pittsburghu.

Od 2009. godine radi u nastavi na FOI-ju, najprije kao docentica, a zatim i izvanredna profesorica na predmetima vezanima uz poslovno odlučivanje, strateško planiranje, edukacijske tehnologije i primjenu digitalnih tehnologija u obrazovanju te e-učenje.

Suautorica je sveučilišnog udžbenika Poslovno odlučivanje, više poglavlja knjiga i monografija te je autorica više od 60 znanstvenih članaka. Članica je programskih odbora šest međunarodnih digitalnih konferencija, urednica je međunarodnog znanstvenog časopisa IJAHP i recenzentica desetak drugih međunarodnih znanstvenih časopisa. Za svoj rad u znanosti i obrazovanju primila je dosad devet nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu.

Članica je Uprave FOI-ja posljednjih sedam godina, a trenutno je u funkciji prodekanice za znanstvenoistraživački rad.

Na funkciju dekanice stupa u listopadu 2019. i to kao najmlađa i prva žena na toj poziciji u povijesti FOI-ja.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci