Ne propustite fašničku razglednicu najmlađih polaznika Glazbene škole u Varaždinu Foto: Glazbena škola Varaždin / ilustracija

Ne propustite fašničku razglednicu najmlađih polaznika Glazbene škole u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 15.2.2021. u 11:26h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Fašnički koncert Glazbene škole u Varaždinu svake godine privuče mnogobrojnu publiku u Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu.

Koncert je to na kojem se pod maskama predstave učenici i profesori Škole, a za koji se uvijek traži stolica više. Kako trenutno, s obzirom na postojeću situaciju, nisu u mogućnosti organizirati ovaj tradicionalni koncert, ovog su se puta odlučili za nešto drugo.

Ovog Fašnika iz varaždinske nam Glazbene škole šalju fašničku razglednicu najmlađih polaznika, točnije članova Predškolskog zbora Glazbene škole u Varaždinu. Kako je istaknuo ravnatelj Davor Matačić, najmlađim je polaznicima škole ipak bilo omogućeno redovno pohađanje nastave te su odlučili nagraditi njihov trud i radost s kojom svaki tjedan dolaze na nastavu i probe zbora.

Što su nam pripremili najmlađi polaznici Glazbene škole u Varaždinu, pod vodstvom svog nastavnika Matije Turka, imat ćete prilike saznati na sam Fašnik. Ne propustite premijeru njihove izvedbe u utorak, 16. veljače na YouTube kanalu i Facebook stranici Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 18 sati.