Nasmijte se do suza uz Studio Smijeha i pomognite u borbi protiv dječje paralize! Foto: Ilustracija/Rotary klub Varaždin 1181

Nasmijte se do suza uz Studio Smijeha i pomognite u borbi protiv dječje paralize!

| 17.10.2021. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

- Nakon dužeg razdoblja u kojem se nismo družili na akcijama Rotary kluba Varaždin 1181 kluba, pozivamo vas 20. listopada u 20 sati u Kino Gaj u Varaždinu na humanitarnu predstavu. Jer najljepše je nasmijati se do suza uz četiri dame iz Studija Smijeha - pozivaju članovi Rotary kluba Varaždin 1181.

Marina Orsag (Hrvatska), Miranda Lončar (Bosna i Hercegovina), Vlatka Mifka (Hrvatska) i Dragitza Raštegorac Grubišić (Hrvatska/Peru) razbit će predrasude da je stand up isključivo "muški posao“.

- Nasmijte se raznim ženskim, a i muškim temama iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku, već za sve one koji se dugo nisu nasmijali do suza, zato nemojte propustiti uživati u više od 90 minuta vrhunske zabave te pritom humanitarno djelovati - poručuju iz Studija Smijeha i Rotary kluba Varaždin 1181.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti u Galeriji Klarić - Krešimira Filića 39 a u Varaždinu, a možete ih osigurati i putem e-maila, i to tako da svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, grad) pošaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a iznos rezerviranih ulaznica uplatite na HR5641240031133000461 KentBank Rotary klub Varaždin 1181 uz naznaku imena i prezimena kao i u rezervaciji.

Organizatori ističu kako će humanitarni stand-up show biti održan uz Covid potvrde (potvrde o cijepljenju ili potvrde o negativnom testu ne starijem od 48 sati ili potvrde o preboljenju Covid-a unazad šeset mjeseci) koju je potrebno pokazati na ulazu.

- Požurite po svoje rezervacije jer su mjesta radi mjera ograničena. Vidimo se uskoro i veselimo se druženju i smijanju! Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je humanitarnim aktivnostima Rotary kluba Varaždin 1181 te će dio sredstva biti usmjeren na borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow koja je najveća Rotary humanitarna akcija - poručuju.