Nakon Siska dobrotvorni koncert i u Varaždinu: pomozimo Glazbenoj školi Frana Lhotka u Sisku! Foto: Ilustracija/Koncertni ured

Nakon Siska dobrotvorni koncert i u Varaždinu: pomozimo Glazbenoj školi Frana Lhotka u Sisku!

VV | 24.5.2021. u 14:22h | Objavljeno u Društvo

Udruga poklonika Milke Trnine, Glazbena škola u Varaždinu, Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu organiziraju nakon Siska dobrotvorni koncert u Varaždinu u utorak 25.05. u 20 sati. Uvodne riječi sjećanje na Milku Trninu u povodu 80. obljetnice smrti dat će dr. sc. Zdenka Weber, predsjednica Udruge poklonika Milke Trnine.

Na varaždinskom koncertu nastupit će učenici Glazbene škole u Varaždinu: Darija Gazdek, sopran i Klara Blažunaj, sopran uz klavirsku pratnju profesorice Vesne Leljak Petković. Studenti Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu: Ines Grubišić, mezzosopran Lobel Barun, bas bariton, Roko Radovan, tenor, Emilia Rukavina, mezzosopran, uz klavirsku pratnju studentice Ane Šostar i profesorice Eva Kirchmayer Bilić.

Varaždinske gošće bit će Lucija Spevec, sopran, studentica na Sveučilištu za glazbu i dramske umjetnosti u Beču i sopranistica Ivana Lazar, prvakinja Opere HNK u Zagrebu uz klavirsku pratnju profesora Danijela Ota.

Dobrotvorni prilozi za Glazbenu školu Fran Lhotka u Sisku mogu se uplatiti na poseban kunski i devizni račun za uplate: IBAN: HR6724070001500013152

dsadafa.jpg