Najbolji hrvatski stručnjak o ljubavi u Varaždinu: Kako stvoriti sretnu vezu?

Varaždinske vijesti | 18.11.2018. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Hrvatski "stručnjak za ljubav" Bruno Šimleša održat će u varaždinskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici "Metel Ožegović" promociju svoje nove knjige "Istine i laži o ljubavi".

Promocija će se održati u utorak, 20. studenoga u 19,30 sati. Ulaz je besplatan, a knjige će biti na popustu.

"Istine i laži o ljubavi" nova je Šimlešina knjiga u kojoj autor ide korak dalje te britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce.

- Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti? - samo su neka od pitanja na koja Šimleša daje odgovore te i s ovom knjigom razbija predrasude o literaturi samopomoći.

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Uz najnoviju, dosad je objavio osam knjiga, a "Ljubavologija" i "Škola života" jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše kolumnu za Jutarnji list koja izlazi petkom.

Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.