Načelnik PU varaždinske uručio pohvalnice zaslužnim djelatnicima Foto: PU varaždinska

Načelnik PU varaždinske uručio pohvalnice zaslužnim djelatnicima

Varaždinske vijesti | 1.10.2021. u 10:56h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U sklopu obilježavanja blagdana svetog Mihaela – Dana policije, načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić uručio je pohvalnice djelatnicima Policijske uprave koji su se istakli u radu tijekom protekle godine.

Pohvalnice su uručene na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi, a načelnik Benčić je tom prilikom čestitao pohvaljenima na istaknutim rezultatima rada i zahvalio im za osobni i profesionalni doprinos unaprjeđenju rada i ugleda Policijske uprave.

- Nadam se da će ove pohvalnice biti dodati motiv kako vama, tako i svim djelatnicima da kroz svoj svakodnevni rad doprinose boljem stanju sigurnosti, dobroj komunikaciji i suradnji s građanima, a time i izgradnji zdrave, sigurne i ugodne životne zajednice - rekao je Benčić.

- Drage kolegice i kolege, istinski s vama dijelim s najsvečanijim osjećajima poruke i atmosferu ovogodišnjeg obilježavanja Dana policije u sklopu kojeg smo svečano otvorili Spomen obilježje poginulim i nestalim policajcima Policijske uprave Varaždin, a ujedno i obilježili Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije. Nemjerljiv doprinos naših policajaca u Domovinskom ratu, njihova hrabrost, čovjekoljublje i domoljublje jest i ostaje temelj našeg rada, a izgradnja ovog Spomen obilježja ostaje budućim generacijama kao zalog čuvanja istine o Domovinskom ratu - dodao je.

- Vas i vaše obitelji neka služi zdravlje! Ponesite osjećaj vrijednosti i dostojanstva svojim domovima. Ponesite novu odlučnost, odanost svom plemenitom pozivu. Neka Vas čuva naš nebeski zaštitnik Sveti Mihael - poručio je načelnik PU varaždinske.

Ovogodišnji dobitnici pohvalnica su: Mateja Rutić, Zvonimir Minđek, Mladen Meštrić, Roland Brodar, Predrag Adlašić i Filip Plavec iz Policijske postaje Varaždin, Ivan Dijanešić, Stjepan Grabar, Štefica Šobak i Bernard Juriša iz Policijske postaje Ivanec, Mirjana Bobnjarić, Lana Sekačić i Siniša Habek iz Policijske postaje Ludbreg, Petar Meštrić i Dubravka Oštrek iz Policijske postaje Novi Marof, Mladen Grahek, Manuela Drašković i Ivana Molnar iz Postaje prometne policije Varaždin, Dražen Bunić, Nenad Vinceković, Goran Habek i Senad Kalebić iz Postaje granične policije Varaždin, Borislav Krnjaić, Dario Vajdić, Mario Domović, Jurica Čanjevac i Jasenka Kukret iz Interventne jedinice policije, Biserka Karabegović iz Operativno-komunikacijskog centra policije, Petra Bosilj i Snježana Đuranec iz Službe policije, Ivica Kokot iz Službe za granicu, Damir Češnjaj, Nenad Rostohar, Tomislav Mlinarić, Davor Čmigović i Davorka Gluhak iz Službe kriminalističke policije, Vesna Ježovita i Vera Cmrečak iz Službe zajedničkih i upravnih poslova te Dražen Krtanjek i Marina Kolarić iz Ureda načelnika.

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_2.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_3.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_4.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_5.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_6.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_7.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_8.jpg

pu_varazdinska_dan_policije_pohvalnice_2021_1.jpg