Načelnik Općine Vinica prvašićima poželio puno uspjeha

Varaždinske vijesti | 4.9.2017. u 11:01h | Objavljeno u Društvo

Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac u ponedjeljak je, povodom početka nove školske godine, nazočio prigodnoj svečanosti u Područnoj školi u Gornjem Ladanju gdje su stariji učenici pripremili splet pjesmica i igrokaza za učenike prvih razreda kako bi im uljepšali polazak u školu.

Načelnik je poželio puno uspjeha svim učenicima, naročito prvašićima te svim profesorima i učiteljima, kao i svim ostalim djelatnicima škole.

Između ostalog, zamolio je prisutne roditelje za strpljenje zbog radova koji se izvode na županijskoj cesti odnosno, u Ulici bana Jelačića u Gornjem Ladanju, naglašavajući kako će sigurnosni uvjeti za djecu biti daleko bolji po dovršetku radova.

Načelnik je povodom početka školske godine čestitku s lijepim željama uputio i djelatnicima Srednje škole "Arboretum Opeka".

- Važno je naglasiti da je, kao i ranijih godina, i ove godine Općina pomogla u financijskom rasterećenju roditelja nabavivši za svakog učenika radne bilježnice za što će iz proračuna biti osigurano oko 120.000 kuna. Roditeljima učenika srednjih škola Općina će pomoći subvencioniranjem mjesečne autobusne karte sa 30 kuna tako da će trošak za roditelje ostati 70 kuna - istaknuli su iz Općine Vinica.

Označeno u
Galerija slika