Načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar povodom Valentinova darovao jubilarne bračne parove Foto: Općina Jalžabet

Načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar povodom Valentinova darovao jubilarne bračne parove

Varaždinske vijesti | 16.2.2023. u 18:30h | Objavljeno u Društvo

Na Valentinovo, 14. veljače, načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar posjetio je sumještane koji slave 50 i više okruglih godina braka te je predao darove parovima koji su dostojno proslavili ovaj veliki jubilej.

- Bila je ovo prekrasna prilika da se sumještani, koji su zajedno proveli toliko godina u ljubavi i vjernosti, počaste i pokaže im se zahvalnost za njihovu predanost i ljubav.

Najviše nas je dirnulo vidjeti koliko su ovi parovi sretni i zadovoljni nakon toliko godina zajedničkog života. Čestitamo našim sumještanima na njihovim zlatnim godišnjicama i želimo im još mnogo godina sreće i ljubavi zajedno.

Ovakvi događaji nas podsjećaju na to koliko su važne ljubav i obitelj u našim životima i koliko možemo naučiti od parova koji su uspjeli ostati zajedno kroz sve izazove života.

Zato ćemo i dalje raditi na tome da naša zajednica bude mjesto gdje se cijeni i poštuje ljubav i obitelj pa ćemo nastaviti svake godine darivati naše sumještane i time stvarati novu divnu tradiciju u našoj općini - poručili su iz Općine Jalžabet.