Na varaždinsku jazz scenu dolazi Ivana Galić i glazbeni sastav Soulbeat Foto: Facebook Ivana Galić

Na varaždinsku jazz scenu dolazi Ivana Galić i glazbeni sastav Soulbeat

Varaždinske vijesti | 22.11.2019. u 16:08h | Objavljeno u Društvo

Ivana Galić je jedna od naših najboljih, u našim krajevima rijetkih akademski školovanih vokalistica, u kategoriji neopernog pjevanja s diplomom Royal College of Music u Londonu. Ivana svojim glasom iznimnog raspona i specifičnog timbra barata izuzetnom lakoćom i intonativnom preciznošću. Njen dinamički i interpretativni raspon kreće se od Mel Tormeovske mekoće i sofisticiraniosti, pa sve do energične i emotivne energije Mahalie Jackson, što joj daje mogućnost izvođenja širokog spektra stilova, od afričke glazbe, američkog soula, gospela, bluesa pa čak i countya i popa.

Na poozornici Ivana Galić zrači spontanošću u komunikaciji sa publikom i pratečim sastavom, kao i iskrenim pristupom glazbenom materijalu kojeg izvodi, što svaki njen koncert pretvara u izniman artistički i emotivni doživljaj.

U varaždinsku Staru Vagu dolazi sa svojim novim projektom Soulbeat kojeg čine glazbenici u sastavu: Darko Horvat gitara, Mario Jagec električni bas i saksofon, Zoran Puljek beatbox i prateći vokali.

unnamed.jpg