Na reviji "Čarobne ruke" sudjelovat će više od 100 učenika i obrtnika te 80 modela Foto: VV arhiva / ilustracija

Na reviji "Čarobne ruke" sudjelovat će više od 100 učenika i obrtnika te 80 modela

Varaždinske vijesti | 10.2.2024. u 11:28h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju 11. veljače u varaždinskom hotelu Turist održat će se jedinstvena revija "Čarobne ruke", u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Na drugoj po redu reviji "Čarobne ruke", koju je, uz glavnog organizatora Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, osmisila i vodi predsjednica Sekcije frizera i ostalih djelatnosti za uljepšavanje Lidija Pintarić, sudjelovat će više od 100 učenika i obrtnika, a pistom će prošetati čak 80 modela.

Sudjelovat će učenici – budući frizeri, kozmetičari, modni dizajner, modni tehničari i galanteristi Srednje strukovne škole Varaždin te budući cvjećari iz Srednje škole Arboretum Opeka Marčan, koji će na modelima predstaviti svoju struku, kreativnost i umijeće.

Obrtnici frizeri, kozmetičari i dizajneri odjeće, torbi i nakita svoje će vještine i kreativnost također predstaviti na modelima, čime će dati podršku učenicima.

Budući medijski tehničari i grafičari Elektrostrojarske škole Varaždin su pak izradili pozivnice i zahvalnice te će voditi program, u kojem će nastupiti i članovi Plesnog kluba Takt.

Revija će početi u 16 sati.