Mladež HDZ-a predala vrijednu donaciju Udruzi za zaštitu životinja "Spas" Foto: HDZ Varaždinske županije

Mladež HDZ-a predala vrijednu donaciju Udruzi za zaštitu životinja "Spas"

Varaždinske vijesti | 11.12.2021. u 15:23h | Objavljeno u Društvo

Mladež HDZ-a Varaždinske županije u petak je Udruzi za zaštitu životinja "Spas", koja brine o petstotinjak životinja, predala tradicionalnu donaciju hrane, deka, konzervi i ostalih potrepština.

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_01.JPG

Predvođeni predsjednikom mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tinom Jurakom te predsjednikom mladeži HDZ-a Grada Varaždina Juricom Pajtakom, uz Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Ivanom Salopekom, obradovali su četveronožne ljubimce u ove hladne zimske dane.

Tin Jurak, koji je ujedno i najmlađi županijski vijećnik, istaknuo je kako je ovo blagdansko vrijeme darivanja prilika da se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija među kojima je svakako i varaždinski azil.

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_02.JPG

-Bez puno razmišljanja svi članovi bespogovorno su se složili oko ovo akcije te smo našu donaciju sakupili u rekordnom roku. Nadamo se da ćemo ovim primjerom potaknuti Varaždinke i Varaždince da i oni doniraju ako su u prilici, jer ako izdvojimo za jednu vreću hrane mi nećemo ostati gladni, a nahranit ćemo nekoliko životinja koje će nam biti zahvalne, a to nema cijenu – izjavio je Jurak prilikom predaje donacije zahvalivši svim članicama i članovima na odazivu ovoj akciji.

Jurica Pajtak i sam je udomio pse iz Udruge za zaštitu životinje "Spas", a svojim primjerom želi potaknuti i druge da razmisle o udomljavanju.

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_03.JPG

-Zahvaljujem volonterkama i volonterima te radnicima na njihovom nesebičnom radu i brizi za štićenike Udruge, a Mladež HDZ-a će im uvijek biti na raspolaganju za bilo kakvu pomoć - istaknuo je Pajtak.

Ivan Salopek složio se kako je za ovakve akcije zaslužna odlična suradnja i koordinacija članica i članova Mladeži.

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_04.JPG

-Uvijek se rado odazivamo kada je potrebno pomoći i posebno smo sretni što smo imali prilike razveseliti ljubimce u azilu, a slične akcije nastavljamo provoditi i dalje – rekao je Salopek izrazivši posebnu zahvalnost predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije Anđelku Stričaku na podršci svim aktivnostima koje Mladež HDZ-a provodi.

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_05.JPG

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_06.JPG

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_07.JPG

hdz-mladez-donacija-spas_10122021_08.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci