Mia Dimšić na proslavi rođendana centra Lumini: Otkriva što joj se najviše sviđa u Varaždinu

J.Š./Varaždinske vijesti | 11.4.2018. u 17:56h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Mia Dimšić, mlada osječka glazbenica koja je sa šest nagrada trijumfirala na nedavnoj dodjeli Porina, veseli se subotnjem nastupu u centru Lumini. Sretna je što će za 4. rođendan centra Lumini doživjeti proljetno lice Varaždina.

- U Varaždinu sam nastupila dva puta - svaki put po ekstremnim uvjetima. Prvi je put bio kraj srpnja, pa je bilo strašno vruće, a drugi je nastup bio u prosincu po velikoj hladnoći. Publika me svaki put oduševila. Sviđaju mi se mentalitet ljudi i ritam grada. Sviđa mi se Varaždin -  kazala je kantautorica jedinstvenoga glazbenog stila.

Ni njezin modni izričaj nije puko praćenje trendova.

- Moj modni stil temelji se na vintageu, a među omiljenim su mi trgovinama H&M i C&A. U modi prvenstveno cijenim udobnost i jednostavnost. Moram priznati da mama i ja dijelimo ormar jer si odgovaramo stilski, ali i po veličini. Ona je i moj najbolji partner za shopping - otkrila je Mia Dimšić.

Njezin koncert u centru Lumini počinje u subotu u 18 sati. Djecu kreativne radionice ispred igraonice Twister očekuju od 14 sati, a zabavni program na pozornici počinje u 16 sati. Isti je koncept dan kasnije – u nedjelju. Taj će dan program okruniti nastup Tarapana benda. Uz koncerte i plesne nastupe posjetitelje u povodu 4. rođendana centra Lumini za vikend očekuje još mnogo ugodnih iznenađenja – od malih darova do rođendanske torte i izvlačenja dobitnika bogate nagradne igre.

Označeno u