Medicinska škola na CARNET-ovoj konferenciji "CUC 2021: Nove prilike": do novih znanja o IKT tehnologiji Foto: Medicinska škola Varaždin

Medicinska škola na CARNET-ovoj konferenciji "CUC 2021: Nove prilike": do novih znanja o IKT tehnologiji

VV | 12.11.2021. u 17:15h | Objavljeno u Društvo

Od 27. do 29. listopada ove godine u Konvencijskom centru hotelskog kompleksa Amadria Park Solaris u Šibeniku održala se 23. CARNET-ova konferencija "CUC 2021: Nove prilike" na kojoj je sudjelovalo 28 nastavnika Medicinske škole Varaždin zajedno s ravnateljicom Mirjanom Grabar Kruljac.

Nastavnici škole sudjelovali su na konferenciji u sklopu stručnog usavršavanja iz STEM područja unutar RCK projekta u svrhu dijeljenja iskustava i jačanja kompetencija iz područja upotrebe IKT-a u nastavi. Kroz razna su interaktivna izlaganja i radionice naučili mnogo o inovativnim tehnologijama u području nastave na daljinu kao i o njihovoj primjeni, a obogatili su svoje znanje i pristupacnim digitalnim alatima te razmijenili svoja i učenička iskustva i projekte kroz program digitalnog obrazovanja.

Također, velik dio nastavnika Medicinske škole Varaždin pratio je konferenciju na daljinu prijenosom na platformi Hopin. Konferencija je bila veoma motivirajuća, a nastavnici se raduju ponovnom sudjelovanju iduće godine.

Galerija slika