Lumini: U četiri dana rođendanskog slavlja sudjelovalo 35.000 posjetitelja

J.Š./Varaždinske vijesti | 10.4.2017. u 18:07h | Objavljeno u Društvo

Josip Jakopčić iz Leskovca Topličkog dobitnik je osobnog vozila Hyundai i10. Kupon s njegovim imenom izvučen je iz nagradnog bubnja s više od dvije tisuće kupona.

Trenutak je to kojim je ovogodišnja rođendanska proslava trgovačkog centra Lumini dosegnula svoj vrhunac. Dobitni je kupon pod budnim okom članova komisije izvukao jedan posjetitelj, a kako se sretni dobitnik nalazio u centru, na pozornicu je došao oduševljen ugodnim iznenađenjem.

Cijelo rođendansko slavlje centra Lumini obilježeno je dobrim vibracijama. Djeca su se zabavila zahvaljujući igraonici Twister te nastupima dječjih zborova i plesnih skupina, a zaljubljenici u dobru glazbu u subotu i nedjelju uživali su u koncertima klapa Kampanel i Lucerne, Hane Hegedušić i trija Kaj te briga te Trija Decoro.

Jan Kerekeš publiku je pošteno nasmijao predstavom Krtice, a sladokusci su uživali u velikoj rođendanskoj torti.

-U bogatom rođendanskom programu koji je trajao četiri dana, uživalo je trideset i pet tisuća posjetitelja. Drago nam je da su s jednakim oduševljenjem dočekali kako naše lokalne zvijezde, tako i goste iz drugih dijelova zemlje - kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

U povodu svojeg 3. rođendana Lumini je mislio i na potrebite. Ove je godine pomogao Udruzi za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi Nova budućnost.

 

Označeno u
Galerija slika