LUKSUZ Dvorac Leitner postao kulisa za raskošne svadbe bogatih

MGA | 20.6.2022. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

U perivoju dvorca nedavno je luksuzno uređen i opremljen KAS event & club centar koji se može iznajmiti za razne svečane privatne i poslovne prigode.

Medije su ovih dana preplavile fotografije raskošne svadbe nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja i njegove djevojke Dine Dragije koji su za mjesto svoje svadbene proslave odabrali Varaždin tj. bajkoviti perivoj dvorca Leitner u Jalkovcu. Nakon što su svoje sudbonosno “da” izrekli u crkvi Sv. Nikole, s obitelji i prijateljima uputili su se prema dvorcu koji je inače u vlasništvu Vindije, pa ga obitelj Drk koristi i za razna poslovna događanja.

U perivoju dvorca nedavno je luksuzno uređen i opremljen KAS event & club centar koji se može iznajmiti za razne svečane privatne i poslovne prigode. Na društvenim mrežama mogu se naći fotografije i kontakt podaci putem kojih se prostor može unajmiti za svadbe, poslovne sastanke i razne obiteljske proslave. Riječ je zapravo o prostoru nekadašnje konjušnice koji je preuređen u luksuzni prostor Park Hall koji može ugostiti i do 250 ljudi. Druga lokacija pod nazivom Sky Venue prostor je pod vedrim nebom, okružen zelenilom parka. Centar je uredila mlada arhitektica Lada Mravlinčić, inače unuka pokojnog Dragutina Drka, a koja se školova u Londonu i Milanu.

Fotografije ovog luksuznog mjesta donosimo u novom broju Varaždinskih vijesti...