Lucija Paska svojom "zvjezdanom prašinom" pomela konkurenciju na "Danima ljepote i fitnesa" Foto: Srednja strukovna škola Varaždin

Lucija Paska svojom "zvjezdanom prašinom" pomela konkurenciju na "Danima ljepote i fitnesa"

V.M./Varaždinske vijesti | 13.3.2017. u 20:11h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Učenici varaždinske Srednje Strukvne škole sudjelovali su na tradicionalnom natjecanju "Dani ljepote i fitnessa" održanom na zagrebačkom Velesajmu i postigli vrhunske rezultate.

Najbolji uspjeh ostvarila je kozmetičarka Lucija Paska, učenica 4.k. razreda, koja se natjecala u "make up-u" gdje je bila žestoka konkurencija.

Od stotinjak kandidata, upala je direktno u natjecanje te je od osam odabranih kandidata iz cijele zemlje pa i šire, odnijela prvu nagradu. Njezina mentorica je bila stručni učitelj Lidija Sović.

Zapažene rezultate ostvarile su i učenice frizerke. Učenica Nikolina Zorman, pod mentorstvom stručnog učitelja Zdenke Mavriček, osvojila je drugo mjesto u obje kategorije, muška frizura i španjolska punđa.

Učenica Irma Krklec osvojila je treće mjesto u muškoj frizuri, a njena mentorica je stručni učitelj Melina Martinez.

Natjecanja ovakve vrste su uglavnom tematska natjecanja u kojima sudjeluju učenici iz čitave Hrvatske, a ovaj put su sudjelovali i učenici iz dvije slovenske škole.

Teme natjecanja su bile izuzetno zanimljive. U ženskoj kategoriji za frizere tema je bila "španjolska punđa", u muškoj "ulična moda", dok je u natjecanju kozmetičara tema bila "zvjezdana prašina" inspirirano prema filmovima Ratovi zvijezda.

Galerija slika