"Ljubavna pisma" 15. prosinca ponovno u Varaždinu

vv | 10.12.2023. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Kazalište Planet Art u petak, 15. prosinca u 20 sati, ponovno dolazi u Varaždin, ovaj put u Kino Gaj, s kazališnim hitom „Ljubavna pisma“ koji je već početkom rujna oduševio Varaždince.

„Ljubavna pisma“ su najizvođenija, i po mnogima najljepša, kazališna ljubavna priča na svijetu iz pera američkog pisca Alberta Ramdella Gurneya koja već 50 godina ne silazi sa svjetskih pozornica, a s puno humora i emocija govori o onim najvećim, sudbinskim ljubavima u našim životima koje su nas ostavile s pitanjem: „Postoji li popravni iz ljubavi?“.

U „Ljubavnim pismima“ okušali su se brojni glumci od Elizabeth Taylor i James Earl Jonsa do Sally Fields i Toma Hanksa, a u hrvatskoj postavi Andyja i Melissu, čije dopisivanje započinje još u školskim klupama i čiju ljubavnu priču punu preokreta pratimo tijekom pedeset godina, glumi bivši bračni par Slavica Knežević i Marko Torjanac koji potpisuju i dramaturšku obradu i režiju ovog kazališnog klasika. 

„Ljubavna pisma“ odmah su na premijeri u Zagrebu doživjela ovacije, a glumačke izvedbe Slavice Knežević i Marka Torjanca proglašene su „maestralnim glumačkim interpretacijama koje se ne smiju propustiti“. Publika ovu  predstavu dolazi gledati i po nekoliko puta, a trenutno je na turneji po Hrvatskoj.

Predstava je to u kojoj ćete se dobro nasmijati kao i rasplakati te podsjetiti na vlastite velike ljubavi koje svatko od nas nosi u sebi.

Ulaznice se mogu nabaviti na www.eventim.hr kao i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu pored Kina, na Trgu kralja Tomislava 7.

LJP_800X650_za_web.jpg