Legendarni varaždinski notar otvorio Craft Beer Bar Foto: Krešimir Đurić

Legendarni varaždinski notar otvorio Craft Beer Bar

VV | 31.5.2022. u 13:04h | Objavljeno u Društvo

Tko je bio bar na jednom Špancirfestu, uličnom festivalu dobrih emocija krajem kolovoza u Varaždinu, zacijelo je zamjetio Krunoslava Čolu u odori varaždinskog notara, koji je posjetiteljima marljivo ispisivao gradske isprave poput onih iz minulih vremena. No, stjecajem okolnosti, to je zauvijek otišlo u prošlost. Taj miran činovnički posao, koji je radio i drugim prigodama, odlučio je sada zamijeniti nečim potpuno drugačijim.

- Svi govore da imamo i previše službenika koji bi u gospodarstvu jako dobro došli. Ako je tako, onda moj odlazak u ugostitelje, neka bude i drugima primjer, veli nam “vraždinski gradski notar u miru”, koji je otvorio Craft Beer Bar Ulici braće Radić, nauprot zgrade varaždinskog pravosuđa.

Craft Beer Bar nudi na točionicima petnaestak craft piva od desetak domaćih pivovara te još toliko u bocama, i to u prostoru gdje je izloženo više od 100 pivskih krigli i čaša, koje Kruno sakuplja više od 15 godina, što samo govori da novi posao i nije došao samo tako. Uz to izložene su i stare razglednice, novčanice, dionice i ostalo na staklom prekrivenim stolovima, a zid krasi sada već čuvena Posljednja večera, ali u Čolinoj izvedbi.

DSC_2149.JPG