Kreativno ljeto u Lužanu: Uskoro počinju ljetne radionice za osnovnoškolce Foto: Općina Gornji Kneginec

Kreativno ljeto u Lužanu: Uskoro počinju ljetne radionice za osnovnoškolce

I.D./Varaždinske vijesti | 8.7.2017. u 10:23h | Objavljeno u Društvo

Kneginečka udruga mladih i učiteljica Danijela Novosel Turković i ove godine organiziraju ljetne radionice za djecu osnovnoškolske dobi.

Radionice će se odvijati u Društvenom domu u Lužanu Biškupečkom. Ciklus obuhvaća 15 radionica koje će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19 sati, počevši od 17. srpnja. Usto, 22. srpnja, na blagdan sv. Marije Magdalene i Dan Općine Gornji Kneginec, od 10 do 13 sati održat će se posebna radionica na prostoru oko crkve gdje će djeca moći od plastelina izraditi kneginečku kulu ili crkvu po promatranju.

Cilj projekta je kroz igru potaknuti djecu na međusobnu suradnju, naučiti ih kako da kvalitetno provode slobodno vrijeme te im ukazati važnost sudjelovanja u događajima važnim za zajednicu u kojoj žive. Cilj je također da djeca upotpune svoj dan u vrijeme ljetnih praznika. Grupa polaznika će svoj rad prezentirati roditeljima i ostalim zainteresiranima kroz druženje koje će se organizirati krajem ciklusa.

Organizatori i ove godine očekuju velik odaziv i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže 17. srpnja od 18 sati. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj mobitela 098 9106 008 (učiteljica Danijela Novosel Turković).