Ključevi novog Citroena C3 idu u Mađarevo: Bolji dar za rođendan nisam mogla ni sanjati

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.2.2018. u 08:40h | Objavljeno u Društvo

Ključevi novog automobila marke Citroën C3 uručeni su u srijedu, 24. siječnja, u Varaždinu Alojziji Sabolek iz Mađareva, a kako je i sama rekla, bolji poklon za rođendan nije mogla ni sanjati.

- Jako sam sretna i bila sam vrlo iznenađena kada su me obavijestili da sam osvojila automobil. Najprije im nisam vjerovala, a kako je ova nagrada stigla baš uoči mojeg rođendana, bolji poklon nisam mogla ni sanjati - ushićeno nam je rekla gospođa Alojzija, dobitnica prve nagrade KITRO Marketa, te zajedno sa sinom preuzela nagradu. Upravo će njemu, naime, gospođa Alojzija pokloniti osvojeni automobil budući da ona nema vozačku dozvolu te ne zna voziti automobil. Sinu će novi Citroën C3 svakako dobro doći jer je njegov automobil već dovoljno star da se zamijeni novim.

- Jedva čekam da se provozam u ovome automobilu. Kao i inače, sin će me voziti ako ću nekuda morati ići te me veseli što ćemo se odsad voziti novim automobilom - dodala je sugovornica i “isprobala” vozačevo mjesto.

Inače, nagradna igra KITRO Marketa trajala je od 1.10. do 31.12. prošle godine, a u subotu 13. siječnja izvučeni su sretni dobitnici nagradne igre “U Kitro po Pan navrati i vrijedne nagrade uhvati!” u Megamarketu u Novom Marofu.

Osim nagrađene Alojzije, drugu nagradu koja se odnosi na godišnju kupovinu u vrijednosti od 12.000 kuna osvojio je Slavko Habrka. Nagradu je preuzela njegova kćer Helga Habrka Grčec s obzirom na to da je on bio spriječen da osobno preuzme nagradu.

- Oduševljeni smo i iznenađeni ovom nagradom i zasigurno će nam po 1.000 kuna mjesečno dobro doći kroz cijelu godinu, odnosno lijepo upotpuniti naš obiteljski budžet - naglasila je Helga, dodajući da mora pohvaliti rad prodavačica bilo kojeg Kitra, a obavezno trgovine Kitra u mjestu Koretinec i Čalinec u kojima oni svakodnevno kupuju.

- Osoblje je uistinu ljubazno i susretljivo, a nakon ove nagrade sigurno ćemo i dalje nastaviti kupovati u prodavaonicama Kitra jer smo zadovoljni i cijenama i ponudom - navela je dobitnica druge nagrade.

Oduševljenje se ocrtavalo i na licu dobitnice treće nagrade, gospođe Smiljane Markati iz Hodošana u Međimurju. Naime, ona je osvojila mobitel iPhone 7 za koji kaže da će dobro doći njezinoj kćerki.
- Već sam odlučila novi mobitel dati kćeri jer se ona bolje od mene snalazi s tehnologijom i sigurno će zbog toga biti oduševljena - rekla je dobitnica treće nagrade.


Također je dodala da se nagradi nije nadala te joj je ovo prva ovako vrijedna nagrada u životu.
- Jako sam sretna, stoga ću i dalje kupovati u trgovini Kitra koja nas uvijek pozitivno iznenadi. Sada nagradom, a inače svojom ponudom koja je kvalitetna i po pristupačnim cijenama - zaključila je gospođa Smiljana.
Ključeve automobila predala je Matea Kišiček, asistentica predsjednika uprave koja nam je potvrdila velik broj računa pristiglih za nagradnu igru.
- Ovo je jedan od načina kojim svakodnevnim kupcima želimo zahvaliti na vjernosti i unijeti malo veselja u njihove domove. U desetak smo godina darovali dvosoban stan, devet automobila, na desetke skutera, bicikla, perilica, TV prijemnika, te ćemo i dalje nastojati održavati ovu tradiciju - rekla je Matea Kišiček.