Kazališni studio mladih HNK u Varaždinu otvara Ljetni kazališni kamp Foto: KSM / HNK Varaždin

Kazališni studio mladih HNK u Varaždinu otvara Ljetni kazališni kamp

Varaždinske vijesti | 11.7.2022. u 10:50h | Objavljeno u Društvo

Za djecu i mlade koji ljeto provode u gradu Varaždinu i okolici, a tijekom školskih praznika žele vrijeme provesti na kvalitetan način, zabaviti se, družiti i ponešto naučili, Kazališni studio mladih Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu otvara Ljetni kazališni kamp u vremenskom periodu od 18. do 29. srpnja.

U sklopu Ljetnog kazališnog kampa održat će se dvije radionice: "Radionica scenskog pokreta" te "Rad na monologu".

U ljetni kazališni kamp mogu se uključiti djeca i mladi koji imaju afinitet za kazališni izričaj, koji pohađaju ili tek planiraju pohađati Kazališni studio mladih HNK u Varaždinu, oni koji namjeravaju ići na prijemni na Dramsku akademiju, te svi oni koji se zanimaju za dramsko-scenski izraz, za kazivanje monologa i za javni nastup.

Radionicu "Rad na monologu" vodit će Tanja Novak, damska pedagoginja Kazališnog studija mladih, dok će "Radionicu scenskog pokreta" voditi Sara Ipša, akademska glumica i lutkarica.

Ljetni kazališni kamp trajat će od 18. do 29. srpnja 2022. godine, rad će se odvijati radnim danima, i to u periodu od: 11:00 - 13:00 sati za radionicu "Rad na monologu", te od 14:00 - 16:00 sati za "Radionicu scenskog pokreta". Posljednjeg dana radionice održat će se javni pokazni sat.

O cijeni naknade kao i svim dodatnim informacijama vezanim za upis na Ljetni kazališni kamp HNK u Varaždinu, pročitajte na web stranici HNK u Varaždinu (link: https://www.hnkvz.hr/vijesti/pozivamo-vas-na-ljetni-kazalisni-kamp/), te na društvenim mrežama Kazališnog studija mladih (https://www.facebook.com/Kazali%C5%A1ni-studio-mladih-HNK-u-Vara%C5%BEdinu-103530588975701 i https://www.instagram.com/ksm_hnk_vz/).