Karaoke s humanitarnom notom: Rotaract Varaždin uručio donacije dvjema udrugama Foto: Rotaract klub Varaždin

Karaoke s humanitarnom notom: Rotaract Varaždin uručio donacije dvjema udrugama

Varaždinske vijesti | 14.2.2019. u 08:25h | Objavljeno u Društvo

Krajem siječnja Rotaract klub Varaždin uručio je vrijednu donaciju - stolno računalo, laptop i televizor - dvjema udrugama: Udruzi "Zipka" koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije, a djeluje od 2007. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja udomiteljstva, te Udruzi "Kuća mogućnosti" koja se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva s ciljem osamostaljenja.

Riječ je o završetku humanitarne akcije koju je Rotaract klub Varaždin organizirao u blagdansko vrijeme, točnije 29. prosinca prošle godine u Medinoj škrinji. Održan je karaoke show koji je, osim zabavnog, tako imao i humanitarni element. Karaoke show bio je organiziran na principu nominacija, a očekivanja organizatora o velikom odazivu pjevača, bili oni sjajni ili manje sjajni, definitivno su se ostvarila. Ako je netko želio nekog nominirati, u humanitarne svrhe morao je donirati 10 kuna, a ako je predložena osoba odbila prihvatiti nominaciju, "morala" je u humanitarne svrhe donirati 20 kuna. Također, u suradnji sa sponzorima, podijeljene su i nagrade za najbolje pjevače, a kako ističu organizatori, nagradu za simpatičnost osvojile su cure koje su svojim pjevačkim sposobnostima svima izmamile osmijeh na lice. Osim njih, svaku osobu koja je bila dovoljno odvažna da uzme mikrofon, alkoholnim je pićem nagradio domaćin - Medina škrinja, koji je i promotivnim cijenama pića pomogao u uspješnoj realizaciji ove humanitarne akcije.

- Zahvaljujemo svima koji su se uključili u našu akciju, prvenstveno onima koji su nas oduševili svojim pjevačkim sposobnostima, potom tvrtkama ALPHA-M računala, Flor i Oprema, a veliku zahvalu upućujemo i varaždinskim Rotary klubovima koji su uvijek, pa tako i sada, podržali naše akcije - Rotary Club Varaždin, Rotary Club Varaždin 1181 i Rotary Club Varaždin Jug. Konačno, ono najvažnije, sav novac prikupljen od kotizacija, donacija varaždinskih Rotary klubova i sponzora, otišao je u ruke onima kojima je to najpotrebnije - poručili su iz Rotaract kluba Varaždin.

rotaract_varazdin_karaoke_1.jpg

rotaract_varazdin_karaoke_2.jpg

rotaract_varazdin_karaoke_4.jpg