Jučerašnje izdanje Špancira okupilo mnoge željne dobrih emocija

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.8.2019. u 09:34h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Dobre emocije nastavljaju se širiti gradom. Tako je bilo i jučer, šestog dana. Iako je sredina radnog tjedna, 21. izdanje Špancira donijelo je mnoštvo događanja. Odvijali su se koncerti na tri pozornice, a bilo je i nekih noviteta u uličnom programu, predstava kod Vile Bedeković, ali i standardni Park kreative i Vindiland.

Na Korzu je zabavljao publiku Sowas, na Stančiću su posjetitelji mogli uživati uz rock hitove koje je puštato DJ Resident, na KVART pozornici sastav Meritas, na Starom gradu ekipa iz benda Elemental, a što se uličnog programa tiče na Franjevački trg kod Grgura došao je New York brass band, na Korzu Akrobatski ulični teatar te D&D Flash Mob, a na Franjevačkom trgu kod Varteksa sviranje na čašama s Crystal'Air dok na pozornici kod Vile Bedeković publika je uživala u jednoj od najpoznatijih i najbolje posjećenih predstava HNK u Varaždinu – 'Bogi Ivač znova'.

Mnošto se znatiželjnika došlo uvjeriti u to što Špancir nosi, a koga je oštro oko našeg fotoreportera Krešimira Đurića uočilo pogledajte u galeriji.

Danas se dobre emocije nastavljaju širiti gradom, a ovdje pročitajte što vas očekuje sedmog dana festivala.

Označeno u