Joker Out predgrupa Franza Ferdinanda na jubilarnom Špancirfestu! Foto: TZ grada Varaždina

Joker Out predgrupa Franza Ferdinanda na jubilarnom Špancirfestu!

VV | 14.6.2023. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Nakon najave hedlajnera na jubilarnom izdanju Špancirfesta, škotskog rock banda Franza Ferdinanda, najvećem stranom gostovanju ove godine u Varaždinu 22. kolovoza pridružuje se i nova slovenska indie rock atrakcija Joker Out, izvjestili su iz TZ Grada Varaždina.

Široj publici poznati po svom nastupu na ovogodišnjem Eurosongu, Joker out će razveseliti vjerojatno najjaču hrvatsku fan bazu jednog slovenskog izvođača. Mladi rokeri osvajaju svojim live nastupima nabijenim energijom, što se moglo vidjeti nakon nastupa na Sea Star Festivalu, kao i na zagrebačkoj Šalati na kojoj su nedavno nastupili. Njihov hit "Carpe Diem“, dobio je epitet treće najvruće pjesme Eurosonga, a band se može pohvaliti činjenicom kako je upravo ta pjesma ušla na Billboardov popis najviše streamanih pjesama u Hrvatskoj jer samo na Spotify platformi ima više od 10 milijuna slušanja!

Vrijedi posebno istaknuti kako su na jubilarnom 25. izdanju Špancirfesta svi glazbeni koncerti na PAN pozornici Stari grad besplatni, poručuju organizatori i dodaju kako će uskoro objaviti cjeloupni program slavljeničkog Špancirfesta.

Joker_Out_najava_1.jpg