Je li moguće biti anoniman, a uspješan doznajte u besplatnoj e-knjizi "Anonimni uspjeh" Isidore Vujošević Foto: Ilustracija

Je li moguće biti anoniman, a uspješan doznajte u besplatnoj e-knjizi "Anonimni uspjeh" Isidore Vujošević

VV | 20.5.2021. u 17:05h | Objavljeno u Društvo

Tko određuje što je uspjeh? Kako ga postići? Je li moguće biti anoniman, a uspješan?

Odgovore na ova pitanja daje e-knjiga "Anonimni uspjeh" autorice Isidore Vujošević, neovisne poduzetnice i vlasnice prvog i jedinog lektorskog obrta u Varaždinu. Knjiga je namijenjena prvenstveno malim poduzetnicima koji tragaju za poslovnim, ali i osobnim zadovoljstvom, no primjenjiva je i na život općenito.
- Nije popularno pisati o suštinskim stvarima koje čine poslovanje. Popularno je pisati o marketingu i brzim rješenjima za poslovni uzlet, pa sam odlučila biti ta koja će pisati o nepopularnim stvarima koje su bitne za poslovni uspjeh - navodi autorica u predgovoru knjige.
Isidora Vujošević lektorica je i vlasnica jezične platforme Lektoriranje.org, na kojoj pruža usluge lekture te piše jezične savjete za širu javnost. Autorica je e-knjige Kako postati lektor. Rođena je 1982. godine u Varaždinu, gdje je završila gimnaziju, a diplomirala je kroatistiku i fonetiku 2007. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Knjiga je besplatna i može se preuzeti na adresi www.lektoriranje.org/eknjige

Označeno u