Jan Kerekeš: Hvala svima, zatvaramo Caffe bar Palachu...

| 31.8.2022. u 10:41h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Caffe bar Palacha je izdržala svega sedam i pol mjeseci od kada je otvorila svoja vrata sredinom veljače. Naime, Keraktiv, tvrtka koju je Jan Kerekeš osnovao za vrijeme pandemija da snima videe i audiovizualne reklame za klijente, krajem prošle godine je dobila kao jedini zainteresirani ponuditelj natječaj kojeg je objavila Varaždinska županija za ugostiteljski objekt u atriju Županijske palače.

Nažalost, upravo kada je u nedljelju završavao Špancirfest, Kerekeš je na posebnom partyju gdje je predstavio trailer za svoj novi film "Marginalci" također objavio tužnu vijest da se Caffe bar Palacha zatvara.

- Dragi naši gosti i prijatelji! Jučer smo organizirali posljednji party u našoj Palachi. Zatvaramo Palachu. Hvala svima koji su došli i zabavili se s nama. Hvala svima koji su došli na naših 67 programa od otvorenja Palache do danas. Hvala svima koji su došli kod nas na finu kavicu, pivicu, gin tonic ili gemišt. Mi smo svaki dan bili puni energije, puni ideja i zajedno smo se trudili i dali smo sve od sebe da dvorište županijske palače oživi, no eto nažalost to nije bilo dovoljno. Najvažnije nam je da su svi koji su došli u Palachu bili zadovoljni sa nama i da su se dobro zabavili. Ekipa iz Palache želi vam svima puno zdravlja, ljubavi i sve najbolje od srca - stoji u objavi na Facebook stranicama Caffe bara Palache.