Jan i Ljubomir Kerekeš najavili snimanje filma prema svojoj predstavi "Ufuraj se i pukni" Foto: Kerekesh Teatar

Jan i Ljubomir Kerekeš najavili snimanje filma prema svojoj predstavi "Ufuraj se i pukni"

Varaždinske vijesti | 31.7.2018. u 13:10h | Objavljeno u Društvo

Kerekesh Teatar najavom novog projekta oduševio je sve svoje obožavatelje - na svojoj su Facebook stranici, naime, najavili snimanje prvog varaždinskog dugometražnog igranog filma.

- Izrazito ponosni, sretni, motivirani i spremni, možemo Vam objaviti da snimamo prvi varaždinski dugometražni igrani film koji će se prikazivati u kinima diljem Hrvatske! Radi se o komediji "Ufuraj se i pukni", po istoimenoj predstavi, u režiji Ljubomira Kerekeša. U filmu će sudjelovati više od 20 glumaca i više od 60 ljudi u autorskom timu - stoji u najavi.

Film će se snimati u Varaždinu od 6. do 15. kolovoza, a prema najavi, premijera će se održati u ožujku 2019. godine.

Podsjetimo, u predstavi "Ufuraj se i pukni" glume Zoran Pribičević, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš, a riječ je o uvijek aktualnoj komediji koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici - što studirati i zašto, te odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka, "supervizora“ koji voli malo puno popiti, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju... U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i ništa nije na njihovoj strani. Baš ništa.