Izložbom fotografija "Kompozicija u arhitekturi" počinje program "Ludbreg petkom" Foto: Grad Ludbreg

Izložbom fotografija "Kompozicija u arhitekturi" počinje program "Ludbreg petkom"

Varaždinske vijesti | 13.1.2023. u 08:53h | Objavljeno u Društvo

Izložbeni prostor ludbreškog dvorca Batthyany bit će mjesto održavanja prvog programa u sklopu ovogodišnjeg 'Ludbrega petkom'.

Riječ je o izložbi fotografija studentice Medijskog dizajna Klare Čopec koja nosi naziv 'Kompozicija u arhitekturi'.

- Izložba prikazuje detalje građevine odnosno arhitekture. To su jednostavni prikazi u kojima se javlja sklad i kompozicija. Fotografije prikazuju moje viđenje određene građevine, neki detalj koji drugi toliko ne primjećuju kao ja - ističe 21-godišnja autorica koja je ludbreškoj publici već dobro poznata.

Naime, ovo je njena treća izložba fotografija u sklopu programa 'Ludbreg petkom', no nije na odmet ponoviti da Klara dolazi iz Zagreba gdje je završila Srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna za fotografskog dizajnera. Trenutno studira Medijski dizajn u Koprivnici. Sa svojim radovima je sudjelovala na raznim natjecanjima i izložbama.

Otvorenje izložbe održat će se 13. siječnja u 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a osim na dan otvorenja, izložba će se moći razgledati i u periodu od 16. do 20. siječnja, od 7 do 15 sati uz prethodnu najavu na 042 306 113 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ulaz je besplatan.