Izlagači, prijavite se za Sajam sigurnosti i prevencije u Areni Varaždin Foto: Prošlogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije održan je Novom Marofu

Izlagači, prijavite se za Sajam sigurnosti i prevencije u Areni Varaždin

Varaždinske vijesti | 24.9.2019. u 14:07h | Objavljeno u Društvo

U sklopu 24. Međunarodnog sajma prirode, lova, ribolova, turizma, Policijska uprava varaždinska, u partnerstvu s Vijećem za prevenciju Grada Varaždina i Zakladom za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael" Varaždinske županije, organiziraju u petak 11. i u subotu 12. listopada "Sajam sigurnosti i prevencije" u Areni Varaždin.

Sajam sigurnosti i prevencije održat će se u vremenu od 10 do 17 sati. Na sajmu će, kroz interaktivne radionice, prezentacije i štandove, sudjelovati ustrojstvene jedinice MUP-a, predstavnici policijskih udruga, poslovni subjekti, vatrogasci, Hrvatska vojska i državne institucije.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače iz djelokruga rada sigurnosti i prevencije da rezerviraju svoje izlagačko mjesto, oslobođeno plaćanja kotizacije, putem prijavnice za sudjelovanje na Sajmu. Prijavnica i tekst poziva nalazi se na web stranicama Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sajam-sigurnosti-i-prevencije-2019-7869/.

Ispunjenu prijavnicu zainteresirani izlagači dostavljaju putem e-pošte na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; ili telefaksom na broj: 042/372 315.