IZBOR ZA NAJMAMU Mateja Liber iz Sračinca u Šibeniku ponosno ponijela titulu "Najljepše mame glamura"

VV | 7.5.2023. u 08:46h | Objavljeno u Društvo

Mateja Liber iz Sračinca na izboru za Najljepšu Mamu Hrvatske proglašena je Najmamom glamura.

Šesto finale izbora održano je u Šibeniku, a Najljepša Mama Hrvatske u kategoriji od 23 do 29 godina je Patricija Lukšić. Titulu Najljepše Mame Hrvatske Dijamant ponijela je Ankica Biondić, dok je u novoj kategoriji Najljepša Mama Hrvatske Platinum okrunjena Jadranka Luketa.

Uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti:
NMH elegantnost – Ksenija Brajković
NMH osobnost - Marina Kenda
NMH fotogeničnost – Dora Kovačević Kauzlarić
NMH stil – Ana Japec Buneta
NMH fashion – Tina Juričev Špirić
NMH glamour – Matea Liber

V_VBA_2617-dng.jpg

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je u subotu, 6. svibnja, u Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Mirjana Žurić pročelnica, Mark Galea i Joana Goncalves direktori VCMS Malta, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Goran Kunštek direktor Zagorje Internationala, Jasminka Grbelja aromaterapeut i formulator kozmetičkih proizvoda i Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta, birali su između 16 finalistica.

Počasne gošće bile su Miss Sport Hrvatska 2021. Borna Mohač te model Ana Čop, a mame su bodrile i dvije prošlogodišnje nositeljice krune Iris Stanin Filipović i Božena Bajalica. 

- Još je jedno natjecanje iza nas i s ponosom mogu reći da mirno plovimo ovim morem već šestu godinu za redom. Zahvalni smo svima što nas podržavaju i prate, našim partnerima i sponzorima, kao i svakoj majci koja se odlučila prijaviti. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj velikoj obitelji – zaključila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.