Ivica Pepelko 25. put u Lisinskom koncertom "Da se ne zaboravi" Foto: Ivica Pepelko

Ivica Pepelko 25. put u Lisinskom koncertom "Da se ne zaboravi"

| 14.2.2020. u 11:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

1. ožujka ove godine, u Lisinskom u 19 sati, Ivica Pepelko će održati svoj tradicionalni godišnji koncert, 25. u kontinuitetu, pod nazivom „Da se ne zaboravi“.

- Vjerujem da moja  publika s nestrpljenjem očekuje taj događaj, jer smo i oni i ja, već naviknuti da se u tom vremenu družimo u prekrasnom ambijentu kao što je dvorana Lisinski.  Neće biti puno sudionika: Gordana Ivanjek Tušek, Gabriela Hrženjak, Adam Končić i ženski vokalni sastav „IVE“ iz Ivanić Grada, te orkestar maestra Darka Berovića. Bit će još naravno i neko iznenađenje - najavio je Peplko uoči koncerta koji će se održati 1. ožujka.

Organizator je Producentska kuća B-GLAD d.o.o. iz Zagreba, a glavni producent i režiser je poznati umjetnik i pjesnik te autor nekoliko zapaženih mjuzikla Ladislav Prežigalo.

- Koncert neće biti uobičajen, već nešto novo na kajkavskoj sceni. Bez voditelja, s interakcijom publike, opušten, bez uštogljenosti, prisan, zabavan, jednostavno drugačiji, jer oni koji dolaze na moje koncerte, točno znaju po što dolaze - naglasio je Pepelko.

Koncert će biti posvećen braniteljima te obilježavanju međunarodnog Dana žena, 8. ožujka, te će i tematika i sve pjesme biti u tom duhu, a bit će predstavljene i neke pjesme s njegovog novog albuma koji upravo izlazi u izdanju Croatia - Recordsa pod nazivom „Dajte mi vina“.

- U Lisinskom se osjećam kao kod kuće. Ne bih znao točno reći koliko sam puta tu nastupao. Samostalno je ovo 25 put, a kao gost raznih priredaba, negdje kakvih šezdesetak puta - istaknuo je Pepelko.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Lisinskog, te na Ulaznice.hr.

plakat.jpg