Inicijativa J.A.za Promjenu poziva na radionicu o nasilju i netoleranciji u društvu

J.Š./Varaždinske vijesti | 26.1.2017. u 09:13h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Inicijativa J.A.za.Promjenu poziva na svoju prvu radionicu pod nazivom „Nasilje i netolerancija u društvu“ koja će se održati ove subote, 28. siječnja u 17 sati u prostoriji udruge "Uz tebe sam" na adresi Graberje 33, Varaždin (bivša zgrada Centra Tomislav Špoljar).

U uvodnom dijelu predstavit će se inicijativa J.A. za promjenu, slijedit će grupna diskusija o iskustvima s nasiljem i netolerancijom koja će se popratiti video pričama o stvarnim događajima te će se održati grupne vježbe.

-Svatko od nas može doprinijeti svojim iskustvom, stavovima i savjetima kako se boriti s nasiljem, netolerancijom i na koji način zapravo skinuti veo šutnje koji taj problem obavija - ističu organizatori dodajući da će se grupnim vježbama pokazati kako biti jedni prema drugima tolerantni i pristojni, kako se odnositi u nasilnim situacijama i slično.

-Odvojite sat i pol i podržite nas dolaskom. Ova će radionica utabati put u naš daljnji rad i omogućiti da na pravi način postavimo naše buduće aktivnosti - ističu organizatori te se nadaju odazivu.