Influencerica i liječnica Petra: S viškom kilograma privlačim kvalitetnije muškarce

vv | 19.7.2022. u 06:49h | Objavljeno u Društvo

Petra Meštrić, jedna od najpoznatijih Instagram influencerica sa sjevera Hrvatske,  diplomirala je medicinu na riječkom Medicinskom fakultetu.

Ova mlada liječnicu, koja na profilu @petramestric ima više od 33.000 pratitelja koji pozorno prate njezine fotografije, imala je znatno više pratitelja, ali joj je hakiran Instagram od 100 tisuća pratitelja zahvaljujući čemu je, između ostalog, financirala i svoj studentski život nakon preseljenja u Rijeku. Da pratitelje zna iznenaditi ne samo fotografijama, pokazala je za Valentinovo kada je objavila oglas u kojem nudi šetnju, držanje za ruke i slično usamljenim muškarcima bas za taj dan.

petra7.jpg

U zadnje vrijeme iznenađuje pak svojim izgledom. Naime, ova mršavica, udebljala se zadnjih godina 24 kilograma, čime, kako veli, privlači kvalitetnije muškarce koji joj više prilaze i daju komplimente. O debljanju je snimila i video na Tik toku, a iskreno priznaje da je njezino ciljano debljanje „malo izmaklo kontroli“.

-U srednjoj školi sam bila baš mršavica (imala sam 45-48 kg) i iako sam smatrala da je to tad lijepo ipak nisam bila zadovoljna svojim izgledom i imala sam manjak samopouzdanja. Oduvijek su mi bile puno ljepše i atraktivnije žene s oblinama. Sada mi stražnjica i bokovi stvarno izgledaju onako kako sam oduvijek željela. Grudi su mi narasle sa A košarice na D, veli Petra, dodajući da ju je na debljanje ponukao “boom” plus size modela i općenito slavljenje oblina, a osim toga počela je stavljati botox, filere….

FC6FB722-F8C4-4290-B25B-A0B337B84D3E.jpeg

Galerija slika