I ove godine dječje božićnice za varaždinske mališane, provjerite je li vaše dijete u bazi podataka Foto: Ilustracija/Arhiva VV

I ove godine dječje božićnice za varaždinske mališane, provjerite je li vaše dijete u bazi podataka

VV | 19.11.2020. u 10:27h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

- I ove godine uštedjeli smo na troškovima da možemo djeci osigurati božićnice, to je dar grada za Božić i mala pomoć roditeljima - objavio je na svojem Facebook profilu varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Grad Varaždin će, naime, i ove će godine svoj djeci rođenoj od 1. siječnja 2003. godine koja imaju prebivalište na području Grada Varaždina isplatiti dječje božićnice.

Grad poziva roditelje/posvojitelje/skrbnike/staratelje da putem aplikacije na internet stranici Grada Varaždina upisom OIB-a djeteta provjere da li se njihovo dijete nalazi u bazi podataka Grada Varaždina.
- Ako je dijete u bazi podataka i podaci u bazi Grada su točni, nije potrebno poduzimati daljnje radnje. Za svaki ispravak, dopunu podataka ili novi unos potrebno je na istoj web stranici ispuniti Zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika "dječje božićnice“. Rok za predaju zahtjeva je 30. studeni ove godine do 14 sati. Nakon navedenog roka podnošenje zahtjeva više neće biti moguće - navode u Gradu Varaždinu.

Također, korisnici dječjih božićnica koji prošle godine božićnicu nisu podigli, izbrisani su iz registra korisnika te moraju ponovno predati zahtjev. 

Označeno u