HUMANITARNI TENISKI TURNIR Pomozite djeci s poremećajima iz spektra autizma! Foto: Ilustracija/Pexels

HUMANITARNI TENISKI TURNIR Pomozite djeci s poremećajima iz spektra autizma!

VV | 1.9.2022. u 12:50h | Objavljeno u Društvo

Na terenima Teniskog kluba Varteks u Varaždinu će se u subotu, 3. rujna u 9.30 sati održati 10. teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma. Turnir će biti organiziran kao turnir muških, ženskih i mješovitih parova.

 - Cilj humanitarne akcije je sakupiti sredstva neophodna za provođenje usluge radne terapije i NFB treninga za djecu s poremećajima iz spektra autizma (članove udruge Pogled). Svi ljudi dobre volje sudjelovanjem na turniru i plaćanjem kotizacije (bez obzira da li igraju tenis ili ne), darivanjem proizvoda ili usluga za tombolu koja će biti organizirana ili uplatom na žiro-račun otvoren za potrebe ove humanitarne akcije (NC Lions Club Varaždin Millenennium OIB 35368977014: Privredna banka Zagreb, IBAN br. HR64 2340 0091 5111 9350 5; SWIFT CODE PBZGHR2X – s naznakom Za humanitarni teniski turnir 2022), mogu postati naši donatori - poručuju organizatori.

 Uz sudionike turnira na teniskom turniru će biti Miljenko Levanić, predsjednik NC Lions Cluba Varaždin Millennium, Jasenka Martinčević, izvršna direktorica udruge Pogled, Saša Hiršzon, sportski direktor i predstavnik TK Varteks Varaždin.