Hotel Panorama u Prelogu bit će domaćin Best Model Hrvatske te Lice godine za sjeverozapad

vv | 26.2.2024. u 08:54h | Objavljeno u Društvo

Jedan od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj, Best Model Hrvatske te Lice godine održat, će se 27. travnja u luksuznom hotelu Panorama u Prelogu. Na regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku u koji će biti uključene tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka.

Izabrane cure za Best model te Lice godine sudjelovat će na hrvatskom finalu u Splitu i promovirati Sjeverozapad Hrvatske. Na castingu, odabrane djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i steći jedno novo iskustvo. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske, sklope nova prijateljstva i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisi bila moguća.

Ovo natjecanje nekim djevojkama to će biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Organizacija izbora za Sjeverozapadnu Hrvatsku povjerena je u ruke od strane gospodina Matea Brekala, vlasnika Don Mateo Media d.o.o. i vlasnika licence, gospođi Leni Radanović, direktorici i poduzetnici, te njezinoj suradnici Ivani Radiković u nastojanju da djevojkama ovog kraja omogući kvalitetno predstavljanje na Facebooku, Twitteru, lokalnim medijima.

Casting manageri izbora su Rebeka Vidić i Patricija Dimitrovski. Prijave su u tijeku, a sve zainteresirane djevojke i dečki od 16 do 26 godina neka se prijave na službenu stranicu Miss SZ Hrvatske i na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon prijava, točan datum i mjesto castinga bit će objavljen.