High Grounds Festival u šumi pored Varaždinskih Toplica ove godine okupio 600 posjetitelja

MGA/Varaždinske vijesti | 29.7.2019. u 09:38h | Objavljeno u Društvo

Oni željni kvalitetne glazbe, mnoštva edukativnih sadržaja i sjajne atmosfere nikako ne propuštaju druženje u prekrasnom ambijentu mistične šume na High Grounds Festivalu u Varaždinskim Toplicama.

Ovogodišnje 4. izdanje ovog popularnog festivala održano je ovog vikenda, a posjetilo ga je više od 600 ljudi.

Programski usmjeren na sve generacije, High Grounds Festival i ove je godine ponudio mnoštvo dnevnih aktivnosti od predavanja i radionica, preko performansa do rekreativnih sadržaja.

Zalaskom sunca nije prestala i zabava na topličkom festivalu. Noćni program obilovao je nastupima desetak bendova i 15-ak DJ-a i to na dvije festivalske pozornice. Atmosferu nije uspjela pokvariti ni dosadna kiša koja je na trenutke padala tijekom sva tri festivalska dana, ističu organizatori iz Udruge "Put prirode".

- Htjeli smo nešto napraviti jer ovaj kraj ima velikog turističkog potencijala koji se ne iskorištava. Željeli smo uključiti mlade u organizaciju i napraviti nešto da se čuje za Toplice - kaže Petar Mikulčić, iz Udruge "Put prirode", dodajući da je na festivalu, osim lokalaca, najviše ljudi iz Međimurja, Zagreba, ali i stranaca.