HALLOWEEN PARTY Nova manifestacija u atriju Županijske palače

Varaždinske vijesti | 26.10.2018. u 14:47h | Objavljeno u Društvo

U srijedu, 31. listopada, u atriju Županijske palače održat će se još jedna zanimljiva manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije. Glavni element nove manifestacije bit će buča na čijoj je promociji, ali i na promociji drugih proizvoda od buče, u proteklih godinu i pol dana odrađen cijeli niz aktivnosti.

Program koji u srijedu očekuje posjetitelje u petak su najavili predsjednica županijske TZ Natalija Martinčević i Kristijan Petrović Kiki.

Halloween_presica_7.jpg

- Upravo na tragu brendiranja naše buče i proizvoda od buče mi ćemo napraviti i ovaj Halloween party kao jednu atrakciju vezanu uz buču, ali i zanimljivu turističku manifestaciju - naglasila je predsjednica TZ.

Svi posjetitelji moći će se zasladiti i prigodnim jelima i pićima poput jezive trpeze Halloween kolača, slastica s nezaobilaznim štruklima od buče, kuhanim bazginim vinom iz kotla, kuhanim jezivim punčom te pečenim jabukama.

- Sam program započinje u 18 sati, a od 19 sati imat ćete priliku vidjeti modnu reviju “Tri coprnice” varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, očekuje vas predavanje o povijesti Halloweenaa u režiji moje malenkosti, naš Čolo pojavit će se u ulozi druida koji će odraditi staroslavenski obred vjenčanja, bit će ovdje osoba zadužena za prigodni make-up, a predstaviti će se i gradska tkalja Iva Pešut - napomenuo je Petrović.

Svi građani pozvani su da se pridruže dobroj zabavi, a ukoliko žele mogu se i maskirati.

Halloween_presica_11.jpg

Halloween_presica_23.jpg

Halloween_presica_8.jpg

Označeno u