Gradska tržnica Varaždin nastavila tradiciju darivanja malih kreativaca

J.Š./Varaždinske vijesti | 8.12.2020. u 20:30h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska Gradska tržnica i ove je godine nastavila tradiciju darivanja malih kreativaca u cilju edukacije na zabavan način, o tržnici i svemu što se na njoj može naći. Ove godine škole i vrtići osvojili su TV uređaje.

Tako je čak četrnaest dječjih vrtića iz Varaždina i okolice sudjelovalo u natječaju "Plodovi jeseni vu Varaždinu na placu" u kojemu je zadatak bio izraditi što kreativniji tematski plakat. Svi radovi bili su izloženi na stupovima varaždinske tržnice te su svojim šarenilom uveseljavali posjetitelje i prodavače.

- Svi su radovi bili izuzetno dobri, stoga je komisija na čelu s poznatim varaždinskim umjetnikom Živkom Toplakom imala težak i nezahvalan zadatak izabrati tri najbolja. Naposljetku su televizorima odlučili nagraditi mališane i odgajatelje iz varaždinskih dječjih vrtića Dravska i Kozarčeva, te DV Panda - kažu iz Gradske tržnice.

Istovremeno je u sklopu Festivala tikvi održana izložba ukrašenih i uređenih tikvi na kojoj su sudjelovale varaždinska IV. i V. Osnovna škola, te Centar Tomislav Špoljar.

Gradska tržnica nagradila je sve tri škole, pa su i ove obrazovne ustanove prošli tjedan primile svoje nove TV uređaje.

Označeno u