Gradska tržnica pripremila nešto posebno za muškarce, ali poklonom će biti oduševljene - žene Foto: Gradska tržnica Varaždin

Gradska tržnica pripremila nešto posebno za muškarce, ali poklonom će biti oduševljene - žene

Varaždinske vijesti | 28.2.2023. u 08:05h | Objavljeno u Društvo

Nešto originalno – varaždinski plac ove godine otvara sezonu manifestacija gostovanjem kultne zagrebačke brijačnice Gospon Fulir, a posjetiteljima daruje besplatno uređivanje brade i brkova

Što je muškarac bez brkova? Dodali bismo – i bez brade! Oko odgovora na to pitanje mnogi spore, ali u jednom su složni. Lijepo uređena brada i prikladni brkovi na muškarcu su uvijek privlačni, stoga je Gradska tržnica ove godine uz Dan žena pripremila nešto posebno.

Na poklon gospodi koja posjete plac u subotu, 4. ožujka od 8.30 do 11.30 sati daruje besplatno brijanje i uređivanje brade i brkova, i to od strane vrhunskih profesionalaca. A za one koji se pitaju što od toga imaju žene, jasno je: idealan dar – svog muškarca u nikad uređenijem izdanju.

Da bi naši bradati i brkati sugrađani na placu dobili što bolju uslugu, pobrinut će se vrhunski majstori iz zagrebačke brijačnice Gospon Fulir. Lik šarmantnog i vragolastog Zagrepčanina iz kultnog filma 'Tko pjeva zlo ne misli', idealno opisuje ovu zagrebačku brijačnicu čija je misija oživjeti duh starih brijačnica, te vratiti kulturu uređivanja i njege gospode kao nekoć, sredinom prošlog stoljeća.

Iz Gradske tržnice pozivaju stoga sve muškarce ponosne na svoju bradu i brk da se u subotu prepuste vještim rukama profesionalaca.

fulir_vz_plac_najava_27022023_baner.jpg