Gradonačelnik Čehok nedjeljno poslijepodne proveo na utakmici u Donjem Kućanu

Varaždinske vijesti | 12.5.2019. u 21:03h | Objavljeno u Društvo

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok nedjeljno poslijepodne, unatoč vjetrovitom i hladnom vremenu, proveo je u ugodnom druženje s mještanima varaždinskog prigradskog naselja Donji Kućan. Razlog je bio odigravanje utakmice 22. kola 1. Županijske nogometne lige između domaćeg NK Zelengaja i gostiju iz Vidovca ekipe NK Budućnost.

Poziv na utakmicu gradonačelniku je stigao od tajnika kluba Hrvoja Vrbanića koji je želio zahvaliti za nedavnu donaciju iz gradskog proračuna od 80 tisuća kuna kojom je u klupskim prostorijama uređeno centralno grijanje i zagrijavanje tople vode za svlačionice i sanitarne čvorove. Oduševljen prijemom mještana, gradonačelnik je zahvalio na gostoprimstvu i tim povodom rekao da je igralište NK Zelengaja jedno od ljepših nogometnih igrališta u gradu.

- Naravno da ćemo i dalje pomagati u njegovom uređenju. Eto, dogovorili smo kupnju kosilice za travu. Mještani Donjeg Kućana žive za svoj klub i normalno je da gradska uprava pomaže klubu u uređenju igrališta - rekao je Čehok. Inače, domaćini iz NK Zelengaj su u nedjelju imali i dodatnih razloga za slavlje jer su ekipu Budućnosti u odličnoj utakmici pobijedili s uvjerljivih 5:1.

Označeno u