Grad Ivanec poduzetnicima sufinancira dodjelu đačkih stipendija Foto: Srednja škola Ivanec

Grad Ivanec poduzetnicima sufinancira dodjelu đačkih stipendija

Varaždinske vijesti | 8.10.2020. u 15:47h | Objavljeno u Društvo

Grad Ivanec objavio je Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za pokrivanje dijela troškova učeničkih stipendija za učenike s prebivalištem na administrativnom području grada Ivanca. Njime je Grad pozvao sve poduzetnike (mikro, mala, srednja i velika poduzeća kao i obrtnike) koji posluju na gradskom području da se prijave za dodjelu gradske potpore u vidu pokrivanja dijela troškova učeničkih stipendija.

Prijaviti se mogu svi poduzetnici i obrtnici koji za šk. godinu 2020./2021. s učenicima imaju sklopljen ugovor o stipendiranju, pod uvjetom da učenici imaju prebivalište na području Ivanca. Grad će svima takvima stipendije subvencionirati s 200 kuna mjesečno po učeniku, počevši od 1. rujna 2020. godine. Ono što je posebno važno jest to da poduzetnik pritom može koristiti neograničen broj potpora (ovisno o broju učenika koje stipendira), pod uvjetom da stipendija koju dodjeljuje učeniku nije manja od 300 kuna mjesečno.

Zahtjev za dodjelu potpora podnosi se na posebnom obrascu dostupnom na www.ivanec.hr – rubrika Službene objave ili u prostorijama gradskog Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo. Svu propisanu dokumentaciju potrebno je poslati najkasnije do 5. studenog 2020. (isključivo poštom, preporučenom pošiljkom) na Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, s naznakom Javni poziv - potpore za đačke stipendije.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci