Glazbeno predstavljanje Lore Breški i Nere Žimbrek u Klubu Europa Media Foto: Druga gimnazija Varaždin

Glazbeno predstavljanje Lore Breški i Nere Žimbrek u Klubu Europa Media

M.N./V.V. | 24.2.2020. u 18:49h | Objavljeno u Društvo

Druga gimnazija Varaždin u utorak 25. veljače 2020. u 10 sati predstavit će i prikazati dosadašnji rad maturantica Lore Breški i Nere Žimbrek. Glazbeno predstavljanje će se održati u prostoru Kluba Europa Media u varaždinskom HNK.

Mlade glazbenice će predstaviti svoje glazbene aktivnosti tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Njihov rad uvelike je utjecao na promicanje vrijednosti koje su temelj djelovanja Druge gimnazija Varaždin, a posebno su pridonijele poticanju multikulturalnosti među svojim vršnjacima, u nastavi te u izvannastavnim projektima.

Nera i Lora imale su priliku sudjelovati i dati izuzetan doprinos Erasmus projektima, Susretima gimnazija Europe,  Međunarodnoj sportskoj obrazovnoj konferenciji, Max sucht den Superstar, Clil projektu, She projektu, Projektu Europskog parlamenta, Obilježavanju Mjeseca frankofonije,  božićnim koncertima, izložbama, Danima Druge gimnazije Varaždin i drugim aktivnostima škole. 

Uz rad u nastavnim, izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima Lora i Nera  pokazivale su humanost, srdačnost i kolegijalnost. Njihov glazbeni izričaj je individualan, različit, a ipak rezultira sinergijom u konačnoj izvedbi.